Darja, 35 let

Bodifit 5-tedenski program oblikovanja telesa sem prejela kot srečna nagrajenka na tekaški prireditvi. Sicer sem bila že predhodno aktivna, obiskovala vodene vadbe, najraje pa tekla na prostem, vendar sem se odločila, da bom program kljub temu izkoristila in izgubila še kakšen dodaten kilogram pred bližajočim poletjem. K sodelovanju me je pritegnilo predvsem vključeno diagnostično merjenje sestave telesa in strokovno vodenje inštuktorice. Bodifit je program kjer za svoj denar dobite res veliko.
Program priporočam vsem, tistim, ki so že aktivni, kot tudi popolnm začetnikom; tistim, ki so prilagodljivi urniku vodenih vadb, kot tistim z malo manj časa, saj se lahko treninga v fitnesu udeležuješ kadarkoli in kolikor želiš, na voljo pa je vedno inštuktor, ki poskrbi za motivacijo in pravilno izvajanje vaj. Vse pohvale!


Tadeja, 30 let

Zelo zadovoljna s programom, tudi rezultati so vidni po samo 5 tednih. Podpiram takšne akcije tudi za naprej, saj so zelo dobra motivacija vsem neaktivnim.


Natalija, 32 let

Zadovoljna sem s svojimi rezultati. Pohvalila bi odličen odnos inštruktorjev, saj so bili vedno na voljo za nasvet. Natalija, 32


Marija, 62 let

Prvič sem v BODIFIT prišla z veliko zadrego, ker mi je bil fitnes, tako kot večini starejše generacije, tuj. Skrb je bila odveč: sprejeli so me prijazno in z razumevanjem. Odločila sem se za 5 tedenski program, ker sem zaradi pomanjkanja izkušenj potrebovala več svetovanja in nadzora pri vadbi. Vesela sem, ker sem našla pot do odličnega gibanja!


Goran, 37 let

Odličen način za začetek vadbe!


Tanja, 38 let

Krasno se počutim po 5 tedenski akciji. Posebej zaradi osebja in pristopa do strank. Moje navdušenje je taksno, da hodijo z menoj tudi nekateri prijatelji, ki sem jim omenila, da morajo preizkusiti fitness. Toplo priporočam vsem.


Jasmina, 33 let

Ideja o takšni akciji se mi zdi super, saj se s tem dejansko poveča aktivnost prebivalstva. Treningi so bili prilagojeni. Zelo sem zadovoljna z rezultati, zato nadaljujem z vadbo.


Nives, 43 let

V tem času sem opazno napredovala pri vadbi in počutju.


Gordana, 32 let

Občutki so odlični, saj je program izpolnil moje želje.


Barbara, 39 let

Za akcijo sem se odločila zaradi želje po preoblikovanju telesa, dvigu energije, ter izboljšanju funkcionalnosti svojega telesa. Izpostaviti bi želela osebni pristop, ker res nikoli nisem bila prepuščena sama sebi. BODIFIT bi vsekakor priporočila tudi drugim!